Valea Prahovei și Poiana Brașov în perioada 14-16 decembrie

Valea Prahovei și Poiana Brașov în perioada 14-16 decembrie
La Sinaia, tunurile de zăpadă au funcționat în zona alpină, dar și pe Pârtia Nouă (Cota 1400 – Cota 1000), dar încă nici o pârtie nu are un strat de zăpadă suficient. Cele mai mari șanse pentru schi în acest weekend sunt pe pârtia de începători de la Cota 1000 (stația inferioară a Telegondolei).

La Bușteni, pârtia Kalinderu 1 este în curs de amenajare, dar încă nu știm dacă, și în ce proporție va fi practicabilă în weekend. 


La Azuga, se amenajează pârtia Cazacu, iar administratorii speră ca până la finalul săptămânii să fie practicabilă. Momentan se poate schia în zona inferioară a pârtiei Sorica și pe pârtia Cazacu începători.

La Predeal, pârtia Clăbucet Sosire este în curs de amenajare și sunt șanse mari să fie practicabilă în acest sfârșit de săptămână.

În Poiana Brașov se schiază pe toate pârtiile. Stratul de zăpadă variază între 40 și 70 centimetri, iar temperaturile sunt în medie între -5 și -8 grade Celsius. În acest weekend vor funcționa telegondola, telescaunul Ruia și teleschiurile Bradul și Stadion.
Află AICI unde se mai schiază în acest weekend!

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine