Valea Prahovei dă startul la distracție

Valea Prahovei dă startul la distracție

Alina Vasilescu

Deschiderea oficială a pârtiilor din Predeal are loc în data de 29 decembrie de la ora 17 .Pregătirea pârtiilor a început de pe la jumătatea lunii Decembrie,toate acestea datorită temperaturilor ce au permis pornirea tunurilor de zăpadă.
Primarul Predealului, Liviu Cocoş: „După 15 decembrie s-a putut schia pe pârtia Clăbucet. Continuăm să producem zăpadă artificială, astfel încât să se poată schia în condiţii optime şi pe celelalte pârtii. Noi sperăm ca până la finele acestui an, toate cele şase pârtii de schi să funcţioneze “.
În prezent, pârtia Clăbucet este practicabilă pe tronsonul Clăbucet plecare–Clăbucet sosire, accesibilă cu telescaunul, dar și cu teleski-ul. Stratul de zapadă pe Clăbucet plecare este de 25-30 cm,iar pe Clăbucet sosire este de 60 cm ,pârtia poate funcționa până în luna martie doar cu acest strat tasat. Pârtiile Cocoșu și Subteleferic au un strat de 10 -15 cm de zăpadă neamenajată,iar pentru moment suntpracticabile.

Chiar dacă sezonul oficial nu este încă deschis,activitățile din stațiune își fac simțită prezența. Startul s-a dat în 23 Decembrie, cu „Parada lui Moş Crăciun”, punctul de sosire fiind căsuţa lui Moş Crăciun de la pârtia Clăbucet, care va rămâne deschisă în perioada 23 – 27 decembrie 2016, atât pentru cei mici, cât şi pentru cei mari. La Casa Moşului se vor organiza concursuri cu premii şi se vor oferi cadouri.
Tarifele skipass-ului pentru sezonul 2016-2017 sunt cuprinse într 43 -2900 Ron.
În 31 decembrie, turiştii şi predelenii vor putea sărbători trecerea în noul an pe Pârtia Clăbucet, ei fiind invitaţi la „Winter Lights”, cu muzică şi un spectacol cu artificii impresionant.

Noul an începe cu evenimente remarcabile pentru stațiunea cu domeniu schiabil. SKI TEST DAYS cel mai mare eveniment de acest gen din România pregătește testare GRATUITA de schiuri , snowboard-uri si materiale sportive de iarnă.Locul de desfasurare este Pârtia Clabucet din Predeal ,iar programul va fi intre orele 10-16:30.După prima zi de Ski Test Days veți putea participa la after party-ul pregătit de Powder Apresski,ce este situat la baza pârtiei Clăbucet sosire ,lânga centru de primiri Salvamont.

Contact Salvamont :0725826668

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine