Unde se schiază în weekendul 15-17 decembrie

Unde se schiază în weekendul 15-17 decembrie

Pe Domeniul Straja se schiază în condiții bune . În acest sfârșit de săptămână vor funcționa pârtiile Lupului, Canal, Constantinescu și Platoul Soarelui. Din acest weekend va funcționa și telegondola .Sâmbătă, la Straja vor fi prezenți cei de la Schiuri Reghin pentru a vă prezenta ultimul model de schiuri Rubin pentru avansați și Național GS și SL, pentru cei mai raceri dintre voi.

 Sursa Foto:http://bit.ly/2ioeWv0
Sursa Foto:http://bit.ly/2ioeWv0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Cavnic instalațiile funcționează vineri 15 decembrie între orele 10 și 21 (telescaun Roata 1 10-21, teleski Roata 2 10-19),sâmbata 16 decembrie 9-21 (telescaun Roata 1 9-21, teleski Roata 2 10-19) și duminică 17 decembrie 9-20 (telescaun Roata 1 9-20, teleski Roata 2 10-17).

Sursa Foto:http://bit.ly/2AqJBvL
Sursa Foto:http://bit.ly/2AqJBvL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domeniul de schi de la Șureanu este și în acest weekend pregătit pentru doritori!

Sursa Foto:http://bit.ly/2BoJkNg
Sursa Foto:http://bit.ly/2BoJkNg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Și la Muntele Mic se schiază în acest weekend începând de vineri, ora 10:00. Drumul și parcarea platou 1600 sunt deschise. Teleschiul Borlova este în reparație ín urma accidentului, iar deschiderea Teleschiului de la Nordica este amânatā pânā pe 14 ianuarie.

Sursa Foto:http://bit.ly/2j3VpNm
Sursa Foto:http://bit.ly/2j3VpNm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sâmbătă și duminică la Mădăraș Harghita va avea loc concursul ” Cine poate schia cel mai mult”. Cei mai buni vor fi premiați. Din acest sezon se va putea schia și pe noctură între orele 18:00 – 21:00 pe pârtiile Kicsi Sugo și Kicsi Mihaly. Drumurile ce duc la pârtii sunt curățate constant, dar oricum lanțurile sunt obligatorii.

La Arena Platoș vor funcționa în următoarele zile numai pârtiile A, D și B1.

La Băișoara,Șuior și Transalpina, din păcate, pârtiile sunt închise.

La Arieșeni, pârtiile Vârtop 1 și 2 vor fi practicabile, chiar dacă în ultimele zile a tot plouat.  Ambele pârtii au zăpadă naturală, dar și artificială.În prezent vremea se află în răcire, sperând ca ploile să nu topească stratul de omăt.

 Pârtia Prislop din Borșa va fi practicabilă de mâine. Telescaunul va  porni de la ora 10:00. Aceasta are o lungime de 1100 m și este dotată cu instalație de transport pe cablu de tip telescaun și nocturnă.

În stațiunea Parâng, de mâine se deschide Pârtia A, împreună cu teleschiul.Școala de Schi Parâng, organizează o sesiune de 2 ore GRATUITE de schi, pentru turiștii dornici de experiențe noi. Sesiunea se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 6 – 102 ani. Colaboratorii de la centrele de inchirieri echipament sportiv, vin în întâmpinarea dumneavoastră cu o reducere de 20%.

Află AICI cum se schiază pe pârtiile de pe Valea Prahovei și Poiana Brașov.

Alina Vasilescu

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine