Update: Unde se schiază în weekend (11-13 Martie)

Update: Unde se schiază în weekend (11-13 Martie)

Adrian Nechita

La Șuior, pârtiile sunt deschise și mâine (Duminică, 13 martie), dar zăpada e foarte moale.
Pârtia 2 e acoperită toată cu zăpadă. Pârtia 1 are pete destul de mari de pământ.

La Buscat se schiază chiar și weekend-ul acesta! Pârtia albastră va fi deschisă și sâmbătă și duminică începând cu ora 9 dimineața. Vor fi chiar și reduceri la skipass pentru toată lumea.

Buscat
Buscat

La Șureanu ninsorile abundente din ultimele zile au îmbunătățit considerabil stratul de zăpadă, asigurând o bună continuare a sezonului,  Deși vremea s-a încălzit iar drumul de la Oașa la pârtii este vizibil afectat, totuși omăt există din belșug pe toate pârtiile, mai mult acum chiar decât în plină iarnă. La Șureanu, date fiind altitudinile mari la care se află pârtiile, primăvara este, încă, departe. În plus, ninsorile nu vor înceta în weekend.

Dintre cele două pârtii de la Arieșeni, se poate schia doar pe Vârtop 2 (în condiții relativ acceptabile). Pe de altă parte, din păcate, nu umează condiții meteo care să favorizeze sezonul de schi, prin urmare prognoza este mai degrabă pesimistă pentru sezonul de schi, în următoarele zile.

Și la Transalpina se schiază în acest weekend. AICI puteți vedea poze cu starea pârtiei.

La Cavnic sunt practicabile pârtiile Roata 1 și Roata 2. Se schiază în condiții destul de bune, stratul de zăpada măsoară aprox 40 cm. Începând din 7.03.2016 se aplică tarife happy days și happy hours și în weekend și bilete cu preț redus la urcări.  Program de funcționare: Luni-Joi 10:00-20:00, Vineri-Duminică 9:00-21:00!

La Sinaia se schiază la Cota 2000. A nins și s-a așternut un strat de powder peste gheață și zăpada dificilă existente. Se schiază în condiții decente și pe Valea Dorului și pe Valea Soarelui.

 

 

 

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine