Unde se schiază în perioada 21-23 decembrie

Unde se schiază în perioada 21-23 decembrie

Vineri, 21 decembrie se va deschide oficial sezonul de schi laTușnad. Programul va începe de la ora 15:00.

La Toplița condițiile de schi sunt excelente.

Pârtia Feleacu este în curs de pregătire și se preconizează deschiderea sezonului începând cu acest weekend.

Administratorii de la pârtia Mărișel lucrează la amenajarea pârtiilor, dar nu au prezcizat cu exactitate ziua deschiderii sezonului.

Și la Buscat sezonul s-a deschis oficial. O dată cu deschiderea pârtiilor, vă reamintim că cea mai importantă investiție este cea a drumului dintre Băișoara și Buscat. Un proiect de 2,7 km, început acum 10 ani.

La Șuior stratul de zăpadă măsoară peste 50 centimetri. Condițiile de schi sunt foarte bune pe pârtiile 1 și 2. Programul este de la 10:00 la 21:00.

Pe 21 decembrie se deschide sezonul de schi și la Rânca. Vor funcționa toate pârtiile, iar statul de zăpadă depășește 1 metru.

Pârtia Aluniș din Sovata este deschisă de la începutul săptămânii, iar condițiile de schi sunt foarte bune.

La Arieșeni este deschisă pârtia Vârtop 2.Stratul de zăpadă depășește 60 centimetri, iar condițiile de schi sunt foarte bune.

SuperSki Cavnic a deschis 4,5 kilometri de pârtii. Stratul de omăt depășește 70 centimetri, iar în această perioadă funcționează pârtiile Roata 1 și 2 și pârtia Albastră.

Sezonul de schi va începe și la pârtiile Bogdan  din pasul Bucin începând cu 22 decembrie.În prezent, stratul de omăt variază între 40 și 50 centimetri.

Ski Resort Transalpina nu va putea deschide sezonul în 21 decembrie așa cum preconizau, deoarecee, viscolul din noaptea de duminică a doborât zeci de brazi și a întrerupt furnizarea de energie electrică.

La Șureanu condițiile de schi sunt execelente. Funcționează toate pârtiile cu o lungime totală de 12 kilometri. . O veste bună e legată și de acces: drumul de la Oașa la pârtii a fost netezit și lărgit, astfel încât să încapă două mașini.

Tot vineri, se va deschide sezonul și la Vatra Dornei. Vor funcționa ambele pârtii, Parc și Veverița.

Și la Muntele Mic condițiile de schi sunt execelente.

La Straja condițiile de schi sunt foarte bune. În prezent funcționează 4 pârtii.  Constantinescu,  Mutu, Sf. Gheorghe, Platoul Soarelui.

La Arena Platoș Păltiniș funcționează toate pârtiile A și B. Condițiile de schi sunt foarte bune. De asemenea, se schiază în condițiioptime și la pârtia Oncești.

Tot mâine se va deschide sezonul și la Băișoara, pe pârtia mare.

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine