Unde mergem la schi de Anul Nou

Unde mergem la schi de Anul Nou

Adrian Nechita

 

La Straja s-a depus un strat proaspăt de zăpadă, de aproximativ 10 cm. Sunt deschise pârtiile Canal, Mutu, Constantinescu şi Platoului Soarelui. Instalațiile pe cablu vor funcționa după program normal.

În Parâng sunt practicabile pârtiile Subtelescaun și Europarâng.

De revelion se va putea schia si pe Valea Prahovei. La Sinaia, se schiază în condiții bune la Cota 2000. Statul de zăpadă măsoară aproximativ 20cm. Telescaunele Valea Dorului şi Valea Soarelui vor funcţiona la capacitate maximă în perioada Anului Nou. La Buşteni se poate schia în Fun Park Kalinderu. Temperaturile scăzute din noaptea precedentă au permis punerea în funcţiune a tunurilor de zăpadă artificială. La Azuga se schiază doar pe pârtia Cazacu Sosire. La Poiana Brașov se schiază în partea superioară a Masivului Postăvaru și pe pârtia Bradul.

Pe Domeniul Schiabil Șureanu, în acest moment funcționează telescaunul, iar partiile A2, A3, C1, C2, C3 și C4 sunt pregătite.

La Cavnic se schiază în condiții bune și există un program special de Revelion 31.12 9:00-16:00, 01.01 13:00-21:00! În restul zilelor program normal de functionare 9-21!

De anul nou mai puteți alege ca destinații pentru schi Toplița, Arieșeni sau Harghita Mădăraș.

 

Sursa Foto

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine