Snowfest

Winter Tour: Distracție cu premii pe pârtiile din România

Winter Tour: Distracție cu premii pe pârtiile din România

A patra ediție a caravanei Winter Tour aduce și mai multă distracție celor care aleg să-și petreacă weekendurile pe pârtiile din România. 10 pârtii vor fi vizitate de Winter Tour în sezonul 2017 iar organizatorii promit compețitii cool atât pentru rideri pricepuți, cât și începătorii sau cei care au venit să se dea cu sania. Miza e buna dispoziție, iar la finalul zilei se lasă cu premii!

Toate domeniile schiabile din calendarul Winter Tour sunt deschise și funcționale, ajutate pe alocuri de tunuri, sau unele chiar viscolite serios de zăpadă.

O zi în Winter Tour începe dis de dimineața, pe schiuri și placă, stricând urmele perfecte lăsate de ratrack, prindem primele urcări și cele mai plăcute raze de soare. După câteva coborâri și poate câteva căzături, toată lumea ajunge negreșit în apre-ski și în lounge-ul pregătit. Aici e de venit cu prietenii! Alternăm pauzele binemeritate cu re-energizarea!

Schiori și snowboarderi, profesioniști și amatori, se întrec în sărituri în înălțime și trick-uri, (Ollie Jumps), încercăm în booti și în clăpari un sprint de tură, sau ne întrecem la un SpritzPong pe cinste.  Pe scurt, doar câteva din concursurile pregătite în Winter Tour powered by Aperol Spritz și răsplătite cu o mulțime de premii: echipamente de ski oferite de Hervis, bilete la Untold Festival 2017, Tom Tom brațară fitness sau Smailo Action Cams, lecții de ski&snowboard pentru intermediari și începători, excursii de aventură cu Outdoor4U, cursuri de scufundări cu Scuba Zone, sau marele premiu, o săptămână la ski în Italia, pe Madonna di Campiglio.

Și tot așa în fiecare weekend, până în martie, când distracția​ ajunge în Alpii Italiei​, pe Madonna di Campiglio​! În Italian Week ne așteaptă ​150 de km de pârtii perfecte și interconectate,​ 50.000 m2 de suprafață schiabilă, 57 instalații de urcare, snowparkuri pentru toate nivele de experiență, mult​ă zăpadă,​ party-uri și un program de ​​la dolce vita.​

#Hailaski în Winter Tour 2017:

7 ianuarie – Winter Tour @ Transalpina

14 ianuarie – Winter Tour @ Șureanu

21 ianuarie – Winter Tour @ Clăbucet, Predeal

22 ianuarie – Winter Tour @ Azuga

28 ianuarie – Winter Tour @ Straja

29 ianuarie – Winter Tour @ Parâng

4 februarie – Winter Tour @ Șureanu

11 februarie – Winter Tour @ Clăbucet, Predeal

18 februarie – Winter Tour @ Buscat

25 februarie – Winter Tour @ Transalpina

Lasă un comentariu

There is no custom code to display.

Video

Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine