Starea pârtiilor de pe Valea Prahovei și Poiana Brașov în perioada 23-25 februarie

Starea pârtiilor de pe Valea Prahovei și Poiana Brașov în perioada 23-25 februarie

În Sinaia se schiază în condiții excelente. Stratul de zăpadă măsoară în medie 70 centimentri, iar vântul de la cota 2000 este moderat. În această perioadă vor fi deschise pârtiile : Valea Dorului 1 și 2, Valea Dorului Variantă, Traseele variantă 1 și 2,  Drumul de Vară, Valea Soarelui 1 și 2, Gondola, Pârtia Nouă și Lăptici 1 și 2.

Sursa Foto: Gondola Sinaia
Sursa Foto: Gondola Sinaia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În Bușteni, pârtiile Kalinderu 1 și Kalinderu 2 sunt amenajate, condițiile de schi fiind foarte bune. În prezent, stratul de zăpadă măsoară între 20 și 80 centimetri. Pârtia de săniuș și Fun Parkul sunt de asemenea, deschise.

În fiecare sfârșit de săptămână la Bușteni funcționează nocturna, accesul fiind posibil cu cartele pe puncte nu și cu abonamentele pe una sau mai multe zile.

Sursa Foto: Domeniul Schiabil Kalinderu
Sursa Foto: Domeniul Schiabil Kalinderu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Azuga funcționează toate pârtiile, în ultimele zile s-a depus un nou strat de zăpadă. Pârtiile sunt bătute, stratul de zăpadă măsurând între 20 și 50 de centimetri.

Sursa Foto: Ski Azuga
Sursa Foto: Ski Azuga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Și la Predeal condițiile de schi sunt excelente. Sunt deschise toate pârtiile, stratul de zăpadă fiind de aproximativ 40 centimetri. Ca și la Azuga, pe pârtii s-a depus un nou strat de zăpadă, destul de consistent.

Nocturna funcționează în zilele de vineri și sâmbătă între orele 17.00 si 21.00.

De asemenea, în Poiana Brașov pârtiile sunt amenajate, iar zăpada are între 50 și 100 centimetri. În acest weekend vor funcționa toate pârtiile și majoritatea instalațiilor. Nu vor funcționa teleschurile Kanzel, Ruia și Subteleferic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alina Vasilescu

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine