Starea pârtiilor de pe Valea Prahovei și Poiana Brașov în perioada 2-4 februarie

Starea pârtiilor de pe Valea Prahovei și Poiana Brașov în perioada 2-4 februarie

În Sinaia se schiază în condiții excelente pe pârtiile Valea Dorului 1, 2 , variantă, Traseu Variantă 1și 2, Valea Soarelui 1, 2, Pârtia Nouă, Lăptici 1 și 2 și Gondola. Stratul de zăpadă variază între 15 și 100 centimentri.

La Bușteni funcționează toată pârtia Kalinderu, cu un strat considerabil cuprins între 20 și 80 centimentri. De asemenea, funcționează pârtia de săniuș și fun park-ul.

În Azuga funcționează toate pârtiile și se schiază în condiții foarte bune. Toate pârtiile sunt  bătute și măsoară între 20 și 60 centimetri de zăpadă.

Și în Predeal se schiază foarte bine, funcționează toate pârtiile, iar statul măsoară aproximativ 40 centimentri. În Predeal se poate schia până la ora 21, în fiecare zi.

Poiana Brașov funcționează în totalitate, pârtiile sunt bătute  și pregătite pentru un weekend aglomerat. Nu vor funcționa instalațiile telecabina Capra Neagră, covorul rulant,teleschiurile Kanzel,Ruia și Subteleferic. Grosimea stratului de zăpadă oscilează între 60 și 100 centimentri. Pe partea superioară a masivului, fiind constant de 100 centimetri.

 

Alina Vasilescu

 

 

 

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine