Snow Fest 6: nebunia se repetă!

Snow Fest 6: nebunia se repetă!

Miroase a cremă de plajă, a zăpadă și a vânt, iar soarele arde atât de tare încât sunt nevoit să-mi trag buff-ul pe cap. Trebuie să deschizi ochii (cam greu fără ochelari de soare) și să vezi zăpada și pârtiile ca să-ți amintești că ești la 2600 de metri altitudine pe un domeniu schiabil despre care se vorbește doar în superlative. Sunt din nou la Pano Bar pe terasa de sus și aștept să înceapă. E ziua cu Șuie Paparude și Subcarpați și e trecut de ora două. Între timp beau cu sete o bere și savurez felul în care mi se relaxează mușchii picioarelor chinuiți de coborâri după coborâri începute de dimineața de la nouă pe urma de ratrack. E ciudat cum până și durerea din tibii devine ceva aproape plăcut, un memento al bucuriei totale din orele dinainte.

Snow Fest 2016 (16)
Ei bine, da! Ni s-a promis un concert memorabil al celor de la Șuie Paparude și așa a fost. De fapt, memorabilă a fost întreaga după-amiază la Pano Bar, căci sute de oameni (poate mii?) au umplut terasele cu ceva vreme înainte, cântând împreună cu Subcarpați. Și s-a auzit cucul până-n Bucovina.

Apoi sunetul a ajuns din difuzoare până unde a trebuit!

Să nu vă imaginați că restul după-amiezelor au fost plictisitoare. Nici vorbă! Doar că aceea mi s-a întipărit cel mi bine în memorie. Așa a fost în fiecare zi: altitude clubbing la Pano Bar cu DJ-i români și concerte, dar și cu Allan POCA, DJ-ul rezident care mie cel puțin îmi place la nebunie, plus concertele de pe scena de lângă Le Dome, plus cântările de la Smithy’s și Smokey Joes. Și, înainte de toate astea, în fiecare zi, coborâri în (prea mare) viteză pe niște pârtii frumoase, provocatoare, perfect pregătite, cu suprafața impecabilă. Pe o vreme aproape perfectă cu un soare cald și lumină până târziu cum doar în martie poți avea.

DCIM100GOPROGOPR0153.

De fapt despre asta e vorba la Snow Fest. Nu e un eveniment, e o stare de spirit. Un iureș în care intri încă de pe drumul spre LesDeuxAlpes dacă mergi cu autocarul și din care reușești să ieși doar după ce totul s-a încheiat. În tot acest timp, fiindcă nu te poți hotărî, le încerci pe toate: 30 de concerte live, peste 40 de artiști, 225 de kilometri de pârtii, 2000 de metri diferență de nivel, concursuri, zboruri cu parapanta, petreceri, zâmbet, atmosferă incredibilă și aproape 3000 de prieteni.

O galerie foto puteți vedea AICI.

Snow Fest 2016:

19-26 martie, Les Deux Alpes, Franța

Artiști invitați: Șuie Paparude, Moonlight Breakfast, Subcarpați, Grimus, The Mono Jacks, DirtyShirt, Macanache, SilentStrike, Blue Nipple Boy, Brum, Positive John, Koszika& The Hotshots, Frații Grime, Cred ca sunt extraterestru, Fantome, Apreskeyz, Hazard, Royal Avenue, Trupa de Acoperire, Pagal, Argatu’, Optik, K-lu&Sauce, Horace Dan D, CDj( Cristian-Daniel, Draos, LilSmiley, Așcyon X), Bully, Dru Klein, Dj Hefe, Zo, Dex, Colin, Naza, Vygo, Waren, Lăzărică, Just D’Light, SoulKid, Flow B, Clau, Met Radu, RannoVollman
Zburători: Tomi Coconea, Adrian Pochiu, Marius Duță, Iulian Pochiu, Robert Gyorgy
Despre pârtiile de pe domeniul de la Les Deux Alpes puteți citi mai multe AICI, în povestea pe care am scris-o la ediția precedentă a Snow-Fest. Găsiți și un video acolo.

DSCN2463

Andrei Huțanu

 

2 comentarii la Snow Fest 6: nebunia se repetă!

  1. O precizare doar… sus la Pano a cantat Argatu nu Subcarpați înainte de Suie. Da, ii din aceeasi brigada dar cred ca merita precizat asta 🙂 Subcarpati au cantat la scena mare jos la Dom.

  2. Am fost prin zona… De fapt am locuit pe acolo cam un an de zile. Intr-adevar, magia muntilor acoperiti de zapada nu se poate descrie in cuvinte…
    Imi place Skipassmagazine si va urmaresc cu drag!

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine