Ski test Day și Winter Tour la Predeal

Ski test Day și Winter Tour la Predeal

Sâmbătă și duminică vor avea loc la Predeal, două dintre cele mai importante evenimente ale sezonului. Sky Test Day și Winter Tour.

Ski Test Day se află la a patra ediție și își propune să vină în ajutorul pasionaților de sporturi de iarnă. În acest sezon puteți testa echipamente de la  Decathlon, Elan, Rossignol, Head, Explosiv, dar și Schiuri Reghin.

Pe parcursul weekendului, între 10.00 și 16.00 organizatorii, Mihai Predeleanu și Asociația Școlilor de Schi din Predeal, vă așteaptă la baza pârtiei Clăbucet, unde vor fi amenajate standuri cu toate echipamentele necesare puse la dispoziția turiștilor pentru testare.

Sursa Foto:Visit Predeal
Sursa Foto:Visit Predeal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

De asemenea, Winter Tour ajunge la Predeal, duminică, începând cu ora 10.00. Pe tot parcursul zilei, la baza pârtiei Clăbucet se vor defășura diverse activități dedicate copiilor, dar și adulților.

Winter Tour și-a propus să facă în fiecare sezon turul celor mai importante și dezvoltate pârtii din România sau chiar de afară. Sâmbătă, echipa Winter Tour va fi prezentă  pe pârtia Sorica, din Azuga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Află AICI cum a fost ediția de anul trecut de la Sky Test Day!

 

 

 

Alina Vasilescu

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine