Ski amadé – made my day. Distracție și în afara pârtiilor

Ski amadé – made my day. Distracție și în afara pârtiilor

Cum te poți distra în afara pârtiei? În două feluri: cu placa sau cu schiurile pe traseele de off-piste ori în snowpark, sau, pur și simplu, la un concert ori la un party sau, de ce nu, într-un restaurant deosebit sau la o degustare de vinuri.
În super-regiunea din centrul Austriei, pentru iubitorii de distracție cu adrenalină în afara pârtiei există RIDE Ski amadé: Powder, sărituri, kickere – „RIDE Ski amadé“ vine cu tot ce au nevoie boarderii și iubitorii de freeride pentru a se simți minunat. În această categorie intră toate zonele de agrement de la Ski amadé, precum cele nouă snowparkuri, 14 pârtii funslope și funcross, dar și nenumăratele pârtii de freeride certificate.

Sursa foto: Lorenz Voll

Și pentru că riderii iubesc distracția, programul RIDE Ski amadé propune o serie de evenimente și petreceri cool. Foarte populară este caravana Cash4Tricks, un eveniment pop-up, care își continuă în acest sezon succesul și în cadrul căreia poți câștiga bani cu trucuri și sărituri reușite. Pentru unii dintre tinerii boarderi aceasta poate fi chiar rampa de lansare în carieră.


Există oameni pentru care timp de calitate petrecut în afara pârtiei înseamnă experiențe culinare, degustări de vinuri, concerte și așa mai departe. Ei bine, pentru ei au fost create noile pachete „Ski amadé – made my day“. Inițiate anul trecut, pachetele de o zi „Ski amadé – made my day” oferă și în sezonul acesta momente deosebite. În plus, se adaugă cinci noi pachete de zi speciale pentru Ladies Week.
Punctele de atracție pentru toți gurmanzii din Ski amadé sunt noile trasee culinare prin care schiorii pot ajunge la cele mai bune gusturi și arome de pe pârtii și din restul regiunii. Toate asezonate cu ponturi de la cunoscători. Traseele sunt descrise în aplicația Ski amadé și pot fi parcurse cu ușurință în mod individual. Iar în martie se organizează și o săptămână a degustării de vin în piața regională aflată la cea mai mare altitudine din Alpi.

Iar pentru doritorii de distracție pur și simplu, în sezonul 2018/19 au loc din nou multe evenimente în Ski amadé: de la concerte și petreceri, până la concursuri de Cupă Mondială și alte competiții organizate de Federația Internațională de Schi (FIS).

 

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine