Sinaia, desemnată cea mai frumoasă stațiune din România la World Ski Awards

Sinaia, desemnată cea mai frumoasă stațiune din România la World Ski Awards

Sâmbătă, 17 noiembrie, România s-a aflat printre cele 26 de națiuni prezente la cel mai important eveniment de celebrare și premiere a performanței în sporturile de iarnă, Gala World Ski Awards, desfășurată în Austria, la Kitzbuhel.

Sinaia a câștigat premiul pentru cea mai frumoasă stațiune de schi din România pentru anul 2018. Obiectivele turistice deosebite, infrastructura hotelieră, frumusețea peisajelor, potențialul de dezvoltare montană și investițiile majore din ultimii ani au contribuit decisiv la acordarea acestei distincții, se arată în postarea de pe pagina de Facebook Gondola Sinaia.

Din partea orașului Sinaia au participat la Gala World Ski Awards primarul orașului Sinaia, Vlad Oprea și Maria Floricică, administrator al domeniului schiabil.

Vlad Oprea: „Multe emoții, dar și multă fericire și mândrie pentru orașul nostru. După 11 ani de investiții constante în domeniul schiabil sinăian, rezultatele ne bucură și ne motivează! Au fost clipe unice la Kitzbuhel, când cei mai mari jucători ai schiului mondial au urmărit cu interes filmul de prezentare al orașului nostru. Mai sunt multe de făcut, știm asta, dar știm și că suntem pe drumul cel bun. Mergem înainte! Mulțumesc echipei, atât celei din Primăria Sinaia cât și celei de la Transport Urban – Gondola Sinaia, mulțumesc sinăienilor, felicitări tuturor!”

3 comentarii la Sinaia, desemnată cea mai frumoasă stațiune din România la World Ski Awards

  1. Imi amintesc cu drag de penele de curentt din 2018, cand am urcat cu Ratrakul partia sau de faptul ca sunt doua instalatii neconectate in Valea Dorului…

  2. A fost o singură pană de curent sezonul trecut, nu mai multe. Și s-a explicat la momentul respectiv că a explodat un cablu Electrica la 1700 de metri. Zi bună!

  3. Si cu dezapezirea tuturor strazilor cum ramane ??? in cartierele Izvor si Platou nu s-a dezapezit decat pe deasupra iar stratul de geata de 5 cm nu l-au mai luat , a fost un test pentru cauciucurile de iarna sau ce s-a intamplat ca nu pricep ?!

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine