Sărbătorile pe pârtiile de pe Valea Prahovei și Poiana Brașov!

Sărbătorile pe pârtiile de pe Valea Prahovei și Poiana Brașov!

La Sinaia, la  Cota 2000 sunt -14 grade C, cer parțial acoperit, vânt moderat și pârtii excelente: Lăptici 1 si 2, Variantă, Valea Soarelui, Valea Dorului 1 si 2 .Instalatiile Gondola Sinaia, Gondola Carp și Telescaunul Soarelui funcționează cu publicul.

Pentru zilele următoare, prognozele meteo arată o intensificare a vântului. Vitezele prognozate sunt de 40-50 km/h, ceea ce nu ar trebui să fie o problemă pentru funcționarea instalațiilor. Dacă ele vor depăși însă limita de siguranță, de 70-80 km/h, Gondola Carp și Telescaunul Soarelui nu vor funcționa cu public.

Sursa Foto:http://bit.ly/2BdQb9f
Sursa Foto:http://bit.ly/2BdQb9f

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Bușteni se inaugurează sâmbătă, noul sezon de schi! În acest moment funcționează pârtia Kalinderu 1 ce are un strat de zăpadă de aproximativ 25 centimentri. De asemenea, va funcționa și nocturna!

Și la Predeal se schiază în condiții bune  pe toate pârtiile în acestă perioadă. Stratul de zăpadă măsoară 25-30 centimetri.

Sursa Foto: Tischer Bogdan
Sursa Foto: Tischer Bogdan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sâmbătă,23 decembrie, va avea loc deschiderea oficială a sezonului de schi la Azuga.Pentru următoarea perioadă, administratorii, alături de consiliul local au pregătit mai multe concursuri și concerte.

Sursa Foto:http://bit.ly/2BVUOII
Sursa Foto:http://bit.ly/2BVUOII

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vor funcționa pârtiile Sorica, partea deservita de teleschi(avansati), dotată cu  nocturnă, Sorica începători, deservită de bandă și nocturnă, Cazacu variantă, deservită de teleschi(avansați), Cazacu începători, deservită de babyschi , Fun Park Azuga, pârtie de începători deservită de bandă și nocturnă. Sâmbătă, 23 decembrie, începând cu ora 16 Moșul va aduce cadouri copiilor aflați pe pârtie, iar de la ora 18 se va deschide oficial sezonul 2017-2018 prin coborarea cu făclii a monitorilor din Azuga pe partia Sorica.

În Poiana Brașov, pârtia Drumul Roșu a fost redeschisă în întregime. În continuare se schiază în condiţii excelente în zona superioară a masivului Postăvarul, pe pârtiile Sulinar – deschisă până la lac, cu intrare în Drumul Roşu, Lupului – deschisă până la staţia inferioară a telescaunului Ruia. Sunt funcționale telecabina Kanzel, telegondola şi telescaunul Ruia. Stratul de zăpadă pe pârtii măsoară aproximativ 60 cm.
Sâmbătă, 23 decembrie, se va deschide oficial sezonul de schi din Poiană. Unul dintre cele mai așteptate momente va fi coborârea pârtiei Bradul cu făclii, de către reprezentanții școlilor de schi, alături de Salvamont, Jandarmeria Montană, formele de agrement din staţiune şi deja celebrul moment al maşinilor ce întreţin domeniul schiabil. După acest moment va urma concertul trupei Direcţia 5. Petrecerea va ţine până la ora 18.00.

 

Sursa Foto:http://bit.ly/2DniCml
Sursa Foto:http://bit.ly/2DniCml

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afla AICI cum se schiază pe celelalte pârtii din România.

Alina Vasilescu

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine