Pârtia din Bistrița va fi construită de un consorțiu româno-elvețian

Pârtia din Bistrița va fi construită de un consorțiu româno-elvețian

Primăria Bistriţa va investi în acest an circa 18 milioane de lei pentru construirea unei pârtii de schi în Complexul de agrement şi sport Wonderland. Primarul, Ovidiu Teodor Creţu a anunţat că licitaţia organizată pentru construirea acestei pârtii a fost câstigată de un consorţiu româno-elveţian şi că echipamentele care vor fi furnizate de acesta sunt dintre cele mai moderne.
„Pârtia de schi se va realiza cu echipamente elvețiene. Licitația a fost câștigată de consorțiul care a propus aceste echipamente. Trebuie să așteptăm 10 zile pentru eventualele contestații, dar eu apreciez că în această lună vom semna contractul de execuție”, a declarat primarul
Ovidiu Teodor Creţu a mai spus că ar fi preferat ca pentru echiparea viitoarei pârtii de schi să fie achiziţionate echipamente second-hand, care ar fi costat mult mai puţin, dar că acest lucru nu a fost posibil. La licitaţia organizată de Primăria Bistriţa pentru construirea şi echiparea viitoarei pârtii de schi au mai participat două firme din Austria.

Andrei Huțanu

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine