Noi investiții la Buscat Ski Resort

Noi investiții la Buscat Ski Resort

Buscat Ski Resort declară sezon deschis cu 3 pârtii dedicate atât începătorilor cât și adevăraților profesioniști în ale skiurilor și plăcii de snowboard.

În acest an noutățile de la Buscat nu sunt de ratat. Instalațiile de zăpadă artificială au fost modernizate pentru a facilita dotarea pârtiilor și pentru a crea condiții excelente de ski chiar și atunci când vremea nu va fi favorabilă. De asemenea, s-a dublat capacitatea transportului pe cablu.

În sfârșit s-a asfaltat drumul de acces spre Buscat din Băișoara

Sursa foto: https://bit.ly/2QRwC1B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De departe cea mai mare noutate a acestui an o reprezintă asfaltarea celor 2,7 kilometri de șosea care leagă strațiunea Băișoara de vârful Buscat. La 10 ani de la demararea proiectului, drumul spre Resort este asfaltat și facilitează accesul către vârf.

Odată cu declararea sezonului deschis, Buscat Ski Resort vine cu multe noutăți atât pentru tineri, cărora le vor fi pregătite party-uri și evenimente surpriză, dar și pentru părinți și juniori. Dublarea capacității de transport pe cablu și sistemul baby lift pentru pârtia de începători sunt doar câteva dintre noutățile acestui an.

La Buscat se ajunge pe 4 căi, rutele principale fiind: Ruta Cluj- Florești, ruta Ciurila, ruta Turda- Buru-Buscat și ruta Aiud-Buru-Buscat.

Stațiunea Buscat funcționează de luni până vineri în intervalul orar 10-17, iar în weekend în intervalul orar 9-17.

Skipass-ul Allday costă 90 lei pentru copii și 120 lei pentru adulți, o urcare cu telescaun costând 5 lei pentru copii și 8 pentru adulți.

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine