Final de antrenamente la Kitzbuhel-urmează Super G!

Final de antrenamente la Kitzbuhel-urmează Super G!

Astăzi a avut loc la Hahnenkamm – Kitzbuhel al doilea antrenament pentru proba de coborâre care va avea loc sâmbătă, 20 ianuarie.

Deși în cele 48 de ore anterioare antrenamentului a nins aproape constant, organizatorii au depus eforturi mari și au reușit să deschidă primele două treimi ale traseului Streif, finish-ul fiind mutat în zona Hausberg.

Primii trei clasați au fost italianul Matteo Marsaglia (1:24.73), francezul Brice Roger (1:24.74) și austriacul Vincent Kriechmayr (1:24.89)

Reprezentantul tricolorului, Ioan Achiriloaie, care a ocupat poziția 61, a declarat în exclusivitate pentru Skipass Magazine:

„Traseul a fost un pic mai bun decât zilele trecute, cu mai puține trepidații. Din păcate am ratat cam tot abruptul după Mausefalle, am intrat foarte rău la prima linie  și de acolo mi-a cam stricat timpul; nu este însă nicio problemă, din această cauză avem antrenamente”.

În ceea ce privește glezna care i-a pus dificultăți la antrenamentul anterior, Ioan ne-a declarat: ”Mă bucur că a venit domnul doctor Răzvan Melinte, glezna s-a comportat foarte bine”.

Vineri, Ioan Achiriloaie va concura în proba Hahnenkamm Super G, declarându-se optimist: „Este un concurs pe care îl aștept! Este un Super G în care te simți bine – dacă îți iese!”. Concursul poate fi urmărit în România pe canalul Eurosport 2, începându cu ora 12:30.

 

Iancu Verdeș

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine