Deschiderea oficială a sezonului de schi la Predeal

Deschiderea oficială a sezonului de schi la Predeal

Sâmbătă, 29 decembrie va avea loc deschiderea oficială a sezonului de schi la Predeal. Mult așteptata deschidere vine cu o mulțime de surprize, concerte, coborâri cu torțe și chiar reprezentații ale echipei Salvamont.

Centrul de informare turistică Predeal, împreună cu administratorii pârtiilor au pregătit un spectacol de zile mari începând cu ora 16:30 pe pârtia Clăbucet.

La toată această festivitate vor participa Dan Helciug și Spitalul de Urgență, DJ Cosmin, MC COCO și mulți alți. De asemenea, organizatorii promit un foc de artificii spectaculos și tradiționala coborâre cu torțe.

Demonstrațiie vor fi susținute de Clubul Sportiv Școlar Predeal, Asociația Școliilor de Schi, Vânătorii de munte, Salvamont Predeal, Jandarmeria Montană și de cei de la Speed Fly.

Condițiile de schi din Predeal sunt excelente. Funcționează toate pârtiile, iar stratul de zăpadă este unul considerabil.

De asemnea, organizatorii au anunțat și pregătirea petrecerii de la trecerea dintre ani, așa că, dacă vrei să începi 2019 în aer liber, pârtia Clăbucet este o idee bună.

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine