De Ziua Națională se deschide un nou sezon de ski la Arena Platoș-Păltiniș

De Ziua Națională se deschide un nou sezon de ski la Arena Platoș-Păltiniș

Complexul de schi și snowboard Arena Platoș Păltiniș deschide oficial un nou sezon de schi și snowboard în 1 decembrie, chiar de Ziua Națională a României. Ca în fiecare an, sezonul se deschide cu un legendar Get United Party la care sunt așteptați toți prietenii Arena Platoș Păltiniș, la un vin fiert sau o bere rece dar și la un concurs de schi și snowboard jibbing. Invitați speciali din întreaga țară vin în weekendul marii Uniri la Păltiniș pentru a sărbători deschiderea unui nou sezon. Tot vineri se va deschide și prima pârtie, pârtia Arena.

„Am început promițător noul sezon. Mulțumită temperaturilor scăzute am reușit să producem suficient de multă zăpadă cât să putem deschide pârtia Arena mai repede decât pronosticam, în condiții excelente pentru schi. Sperăm ca temperaturile să rămână sub zero grade ca să putem produce suficientă zăpadă pentru a deschide în cel mai scurt timp posibil și celelalte pârtii”, spune Ioana Dragomir, managerul Arena Platoș Păltiniș.

Get United Party va începe la lăsarea serii, în apreskiul complexului. La pupitru vor mixa pe rând DJ STF și DJ Funky Drop.

Exceptând ziua deschiderii, până în 24 decembrie, instalațiile de transport pe cablu vor funcționa între orele 10 și 21.30 sâmbăta și 10 – 17 duminica. Ca noutăți pentru sezonul ce se va deschide la finalul acestei săptămâni, centrul de închirieri a fost dotat cu echipamente noi, pentru toate vârstele, în special pentru cei mici.

De asemenea, școala de ski e pregătită cu oferte accesibile pentru toți cei ce doresc să învețe să schieze. În perioada de extrasezon, complexul de ski și snowboard oferă un pachet de 350 de lei ce include 18 ore de curs în școala de ski, dotată cu cea mai lungă bandă rulantă din țară. Banda rulantă face lecțiile de ski mult mai simple, fiind extrem de ușor de utilizat chiar și de către copii. De asemenea, pentru cei care doresc să învețe de la cei mai buni, Andy Fazekas și Agatha Șuteu, ambii multiplii campioni de ski și snowboard oferă lecții private doritorilor. Rezervările pentru cursurile de ski se pot face pe site-ul oficial al stațiunii.

  Sezonul 2017-2018 se anunță a fi cel mai spectaculos de până acum în ceea ce privește evenimentele sportive. Pe lângă competițiile tradiționale, Slide and Freeze, Miss Bikini, Family Race și multe altele, anul acesta va avea loc în premieră un concurs de enduro motor-bike pe zăpadă. Motocicliștii se vor putea înscrie în trei categorii, cu cauciucuri hand-made, cauciucuri cu țepi și cauciucuri de enduro/motocross. Evenimentul va avea loc în 28 decembrie.

Sursa Foto: Arena Platoș-Păltiniș
Sursa Foto: Arena Platoș-Păltiniș

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, concursul de ski-anduranță ce a avut prima ediție anul trecut a devenit anul acesta și mai interesant pentru că toți concurenții vor trebui să schieze în continuu timp de 12 ore, față de 6 anul trecut, în ture neîntrerupte pe pârtiile complexului.

Alina Vasilescu

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine