Cum a fost prima oprire The Winter Tour de la Straja

Cum a fost prima oprire The Winter Tour de la Straja

Între 9 ianuarie și 5 martie veți întâlni pe 10 pârtii din România caravana The Winter Tour. Prima oprire a fost la Straja, pe pârtia Constantinescu, iar weekendul următor merge pe Transalpina.

The Winter Tour a pornit la drum în 9 ianuarie, când temperatura, vremea și starea pârtiilor par în sfârșit să țină cu noi, după un decembrie mult prea cald. Straja – Constantinescu, una dintre primele pârtii deschise sezonul acesta a fost și prima locație a caravanei.

Pârtia a prins viață și s-a umplut de turiști de dimineață, ora 9 prinzându-i deja pe cei mai matinali, echipați, la coadă de echipamente și schipass-uri. Caravana, deja amplasată la baza pârtiei, îi întâmpina pe schiori după fiecare coborâre cu jocuri, concursuri, bulgăreală premii, o zonă de lounge & bar și un apres-ski party pentru temerari.

Vremea bună, stratul de zăpadă și calitatea ei a ținut turiștii pe pârtie toată ziua, astfel că zona dedicată concursurilor a fost împânzită la fiecare moment de respiro. Snowboarderii s-au întrecut în sărituri spectaculoase la concursul Ollie Jumps. Cele mai bune 3 sărituri au fost premiate cu echipamente de ski și SMILO Wifi Action Cams.

Alte concursuri populare la care turiștii și-au testat priceperea au fost: tir cu arma de paintball, tir cu arcul, bulgăreală, desen pe zăpadă sau trasul funiei. Iar premiile au fost pe măsură: mănuși cu touch screen, rucsaci, termosuri, drinkuri, cursuri de scuba diving oferite de ScubaZone, o excursie de aventură oferită de OUTDOOR4U și o excursie la SnowRide.

Pârtia Constantinescu, cu grad de dificultate mediu, s-a prezentat impecabil toată ziua. Stratul de zăpadă a fost de aproximativ 60 cm, zapadă naturală și artificială. Vântul abia și-a făcut simțită prezența, până și soarele a fost cu noi câteva ore din zi.

Se pare weekendul viitor pe Transalpina vom avea din nou parte de vreme bună, mai multe premii, zăpădă din plin și o pârtie în condiții excelente. Ne vedem acolo!

The Winter Tour continuă călătoria în următoarele localții:
Transalpina – 16.01, Vatra Dornei – 23.01, Piatra Neamț partia Cozla – 30.01, Arieșeni Vârtop – 06.02, Arieșeni Piatra Grăitoare – 06.02, Păltinis pârtia Arena Platos – 13.02, Șuior – 20.02, Băișoara – 27.02, Transalpina – 05.03.
‪#‎TheWinterTour #Romania‬ ‪#‎fun‬ ‪#‎snow‬ ‪#‎winaskitrip‬‬‬‬‬

Pagină oficială https://www.facebook.com/TheWinterTourRomania

Distracție realizată cu sprijinul: BCR, Arobs, Northfinder, Desperados, Aperol Spritz, RedBull, Outdoor4You, Under The Tent, ScubaZone, Ski-Bus, Skypass Magazine, Zile și Nopți, Radio Impuls.

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine