Cazare de lux pe pârtie în Maramureș

Cazare de lux pe pârtie în Maramureș

La Cavnic, la SuperSki sunt amenajate două cazări în apartamente de lux cu șemineu, bucătărie dotată complet, cu mașină de spălat vase, iar în cameră este montată o instalație de jacuzzi. Ambientul interior include și alte detalii astfel încât să se creeze o atmosferă foarte relaxantă. Vederea, cum era de așteptat, este spre pârtie.

Chiar dacă turiștii vin la ski, sunt mulți dintre ei care își doresc super condiții de cazare și sunt pregătiți să plătească pentru acestea. Practic, solicitările pentru cazările de lux sunt cele mai multe. Programările pentru cele două apartamente se fac și cu 2 –3 luni înainte, mai ales în perioada aglomerată. (Oana Poenar, administrator SuperSki Cavnic)

 

„Avem mai multe cereri decât ne-am așteptat”

În ansamblu, pentru domeniul schiabil SuperSki, există cereri pentru toate variantele de cazare. Sezonul de ski, la Cavnic, începe în 1 decembrie și se închide în jurul datei de 20 martie, în funcție de temperatură.

La noi, La Superski, se schiază și pe 15 grade. Gradul de ocupare în acest sezon a fost de 90% și avem în continuare oferte și reduceri în special pentru zilele de luni până joi.

Cele mai solicitate, așa cum spuneam, sunt apartamentele de lux, apoi, hotelul, cabana de pe pârtie și vilele. (Oana Poenar, administrator SuperSki Cavnic)

În această ordine sunt stabilite și tarifele, de la cel mai mare la cel mai mic. Vilele sunt varianta de cazare low cost cu prețuri chiar foarte mici, 110 lei pentru o cameră dublă.

Cabana de pe pârtie are 8 locuri. Aici pot fi cazați, în cele două dormitoare și un living, 6 adulți și 2 copii, maximum.

Hotelul SuperSki este unul de 3 stele, iar în serviciile de cazare și masă sunt incluse și cele de Spa.

Ofertele din timpul săptămânii (de luni și până joi, inclusiv) le-am făcut foarte avantajoase. Avem pachete cu skipass, cazare și demipensiune. De exemplu, pentru hotel, trei nopți de cazare cu skipass pentru două zile și cele două mese, dimineața și seara, o persoană plătește 590 de lei, iar cu cazare la vile, același pachet poate fi cumpărat la 420 de lei.

Și, cu toate că primăvara este aici, deja, la Cavnic, sezonul de schi se încheie doar după jumătatea lunii martie.

 

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine