Campionatul Național al Monitorilor de schi și snowboard din România

Campionatul Național al Monitorilor de schi și snowboard din România

Campionatul Național al Monitorilor de schi și snowboard din România se află la a XIX-a ediție. Anul acesta este organizat de Euroski-Școala de schi și Școala Română de Schi.

Concursul are o istorie frumoasă, a fost organizat pentru prima dată la Predeal, unde s-au desfășurat primele 10 ediții. 2010,a fost anul schimbării, concursul a fost mutat la Arieșeni,Vatra Dornei, Poiana Brașov, Transalpina sau Văliug. În acest an, a XIX-a ediție se va desfășura la Vatra Dornei.

”După 7 ani, Vatra Dornei prin Euroski organizează editia 2018 a Campionatului Național al Monitorilor de Schi din Romania. Sunt așteptați peste 200 de participanți la eveniment. Luni, 26 februarie în program este un workshop pentru monitori, sustinut de Scoala Romana de Schi. Urmează sedința tehnică și Corona Welcome Party. Programul zilei de marți, 27 februarie, este unul deosebit. Promitem o mare desfășurare de forțe și multe surprize, atat pentru monitori, cat și pentru public. ÎÎi ațteptăm cu brațele deschise pe colegii noștri din toate stațiunile de iarnă din Romania” a declarat în exclusivitate pentru Skipass Magazine, organizatorul evenimentului, Petru Grigoraș.

Campionatul Național al Monitorilor de schi și snowboard din România va avea loc în perioada 26-28 februarie.  Orice monitor de schi sau snowboard poate participa, fie că este monitor atestat sau neatestat(aspirant). Pentru participarea la acest concurs este necesară achitarea unei taxe, 30 Ron-monitor atestat și  100 Ron- monitor neatestat(aspirant).

Probele pentru această ediție sunt:

-schi paralel
– snowboard paralel
– team sincron (doar pentru școli de schi)

Categorii de vârstă :
– Open feminin snowboard
– Open masculin snowboard
– Feminin 18-29
– Feminin 30-39
– Feminin 40-49
– Feminin 50+
– Masculin 18-25
– Masculin 26-33
– Masculin 34-41
– Masculin 42-50
– Masculin 51-60
– Masculin 61+

Organizarea curselor se face cu minim 5 concurenti pe categorie. Concursul se desfasoara in sistem slalom paralel cu cronometraj individual (FIS).

Bugetul acestul eveniment este de 30.000 Ron . Premiile vor fi oferite din bugetul evenimentului și din sprijinul partenerilor oficiali ai evenimentului.

Concurenții se pot caza la Hotel Intus, unde o cameră dublă costă 110 Ron/ noapte.

 Poiana Brașov, Straja, Arieșeni, Predeal, Baia Sprie, Petroșani, Transalpina, Borșa, Azuga, Cavnic, Toplița, Baia Mare, Rusca Montană, Bistrița, Gheorgheni, Câmpulung Moldovenesc, Văliug, Cluj-Napoca, Parâng, Semenic, Bușteni, Vatra Dornei, sunt stațiunile de iarnă care au confirmat prezența la Campionatul National al Monitorilor de Schi din Romania.

Pentru a participa la acest concurs este necesară înscrierea online.

Acest eveniment este organizat cu sprijinul Sandra Tranding- Audi, Corona, Hervis, Ruroc, Reghin, Elan, Wintertour, Cabana Park, Orion FM, Fischer, Alpha Bank, Allianz Tiriac, Skipass Magazine, Hotel Intus, Dorna Eco House, Alge Timing, Dorna Medical, Vola Racing.

AICI puteți viziona filmulețul de la  cea de a XII-a editie a Campionatului National al Monitorilor de Schi din Romania desfășurat la Vatra Dornei!

 

 

 

Alina Vasilescu

 

 

 

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine