Articole din categoria: Events / video

Cea de a XII-a editie a Campionatului National al Monitorilor de Schi din Romania-Vatra Dornei

Se apropie Campionatul  Național al Monitorilor de schi și snowboard România așa că, ne-am gândit să vă reamintim cum a fost la cea de a XII-a ediție desfășurată tot la  Vatra Dornei (SV).

Ediția din acest an se zvonește că va fi cea mai tare. Cu un buget de 30.000 Ron, parteneri de seamă, Sandra Tranding- Audi, Corona, Hervis, Ruroc, Reghin, Elan, Wintertour, Cabana Park, Orion FM, Fischer, Alpha Bank, Allianz Tiriac, Skipass Magazine, Hotel Intus, Dorna Eco House, Alge Timing, Dorna Medical, Vola Racing și cu cel mai râvnit sistem slalom paralel cu cronometraj individual (FIS).

Acest eveniment este organizat de Euroski și Școala Română de Schi 

 

AICI găsiți articolul pentru a XIX-a ediție, ce va începe luni.

 

Vă puteți abona AICI la contul nostru de Youtube pentru mai multe materiale video din România, dar și din cele mai importante stațiuni de schi din lume.

#skipassmagazine #sporladat #neversummer

Winter Tour la Predeal și la Azuga

Winter Tour la Predeal și la Azuga

Weekend prelungit cu vreme perfectă pentru turiștii numeroși care au ajuns pe pârtiile de pe Valea Prahovei în weekend-ul 21-22 ianuarie. Pe lângă pârtiile excelente, zăpada din belșug și nocturnele atractive, sâmbătă și duminică pe Clăbucet – Pedeal și Sorica – Azuga a fost prezentă și caravana Winter Tour, pentru a duce distracția pe pârtie… Continue Reading

Ski Test Days la Predeal

În perioada 14-15 ianuarie ,la Predeal a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente anuale desfășurate în România. Este vorba despre Ski Test Days, eveniment organizat de Mihai Predeleanu, directorul școlii de schi, Ski Snow School, alături de Asociația Școlilor de Schi din Predeal. Ei bine, alături de organizatori, ne putem bucura și noi,… Continue Reading

Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine