Antrenament la Chamonix

Antrenament la Chamonix

Adrian Nechita

Chamonix e următoarea destinație din cadrul Cupei Mondiale de schi Alpin Audi FIS, unde vor avea loc o combinată alpină (Vineri, 19 februarie) și o coborâre (Sâmbătă, 20 februarie). Sportivii au avut ocazia de a se antrena și de a testa pârtia pe care va avea loc competiția ,”Vertes des Houches”.

Guillermo Fayed a obținut cel mai bun timp. Francezul provine chiar din Chamonix, deci are avantajul de a se fi antrenat de nenumărate ori pe această pârtie.

„- Desigur că pârtia îmi este foarte familiară, dar traseul e puțin modificat față de anii trecuți, așa că azi am avut ocazia să-l testez pentru prima oară. Mi-am dat toată silința, deoarece la antrenamentele precedente nu m-am forțat prea tare, iar în ziua cursei nu am fost destul de încrezător,” a declarat Fayed.

Fayed a fost doar cu +0.02 secunde în fața campionului mondial la Super-G, Hannes Reichelt și cu +0.03 în fața norvegianului Kjetil Jansurd, deci va fi o cursă strânsă și suntem foarte curioși cine va reuși să obțină victoria vineri.

 

Sursa Foto

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine