România la Campionatul Mondial al Monitorilor de Schi [VIDEO]

România la Campionatul Mondial al Monitorilor de Schi [VIDEO]

O nouă ediție a Campionatului Mondial al Monitorilor de Schi afiliați I.S.I.A. a început în 26.04.2017, în renumita stațiune din Elveția, Samnaun.

România participă cu o echipă de instructori  experimentați și pasionați ai acestui sport din Predeal. Instructorii aparțin școlii de schi SkySnowSchool, iar echipa este formată din, Mihai Predeleanu, Iulian Craciun, Cristian Nistor, Adrian Bulea, Lavinia Fratila, Andreea Stancu.

Pe tot parcursul iernii, echipa s-a pregătit la Predeal, dar și în Austria .Înainte de competiție lotul României a fost din nou plecat în Austria pentru ultimele antrenamente și detalii organizatorice.

Alina Vasilescu

În concursul de la Samnaun au loc mai multe probe, printre  care schi sincron, slalom uriaș sau slalom paralel.

imagini de la edițiile anterioare la care a participat România

În cadrul probei de schi sincron, obiectivul echipei Sky este de a ajunge în marea finală. În cadrul probelor de slalom uriaș si slalom paralel, echipa noastră, împărțită pe categorii de vârstă, va incerca se claseze pe locuri cât mai onorabile, având în vedere că unii din ceilalti concurenți sunt foști schiori de performantă care au activat în  Cupa Mondială sau în Cupa Europei.

 

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine