Valea Prahovei și Poiana Brașov în perioada 12-14 ianuarie

Valea Prahovei și Poiana Brașov în perioada 12-14 ianuarie

La Sinaia se schiază în condiții bune, pe pârtiile din Valea Soarelui și Valea Dorului. Stratul de zăpadă este cuprins între 30 și 80 centimetri.

Traseul de vară și Pârtia Nouă  sunt momentan închise.

Sursa Foto:http://bit.ly/2D6lrv7
Sursa Foto:http://bit.ly/2D6lrv7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Azuga funcționează pârtiile Sorica, Cazacu sosire și variantă. Funcționează telegondola, teleschiul și banda transportoare.Stratul de zăpadă  este cuprins între 10 și 30 centimetri de zăpadă.

La Bușteni funcționează pârtia Kalinderu 1, pârtia de săniuș și fun park-ul.Stratul de zăpadă, măsoară aporximativ 60 de centimentri.

La Predeal se poate schia numai pe pârtia Clăbucet, partea inferioară a acesteia prezentându-se în condiții foarte bune. Partiile Cocosul si Sub Teleferic nu sunt încă practicabile.
În acest sezon la Predeal nocturna de pe Clabucet Sosire va funcționa zilnic  până la ora 21, ora până la care va funcționa și teleschiul.

În Poiana Brașov funcționează toate pârtiile, starea vremii este excelentă, cu soare. Stratul de zăpadă pe pârtii este de 30-60 de cm. Sunt funcționale următoarele instalații pe cablu: telecabinele Capra Neagră și Kanzel, telegondola, telescaunele Ruia şi Lupului, teleschiurile Bradul și Stadion.

„Din data de 8 ianuarie, de luni până joi, se consumă mai puţine puncte de pe cartela de transport pe cablu (skipass-uri). Astfel, pentru telecabina Capra Neagră şi telegondolă, pentru fiecare urcare, în loc de 6 puncte, se vor scădea 5, pentru telecabina Kanzel, în loc de 5 se vor scădea 4, pentru telescaun Ruia, se vor scădea 3, în loc de 4, iar pentru telescaunul Lupului, 2 în loc de 3. La teleschiuri nu vor fi modificări” , a declarat purtătotul de cuvânt al Primăriei Brașov.

 

Află AICI unde se schiază în weekendul 12-14 ianuarie!

 

Alina Vasilescu

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2018 SKIPASS Magazine