Unde se schiază în acest weekend (8-10 Decembrie)

Unde se schiază în acest weekend (8-10 Decembrie)

 

La Arena Platoș în  acest weekend, vor fi deschise pârtia A și D, unde stratul de zăpadă măsoară peste 40 centimetri, existând posibilitatea ca și pârtiile B să se deschidă.

Arena Platos

La Băișoara a nins, în ultima perioadă, astfel încât, pârtia va fi deschisă începând cu acest weekend. În prezent stratul de zăpadă  măsoară aproximativ 25 centimetri.

Baisoara
Baisoara

De asemenea, la Șureanu se schiază în condiții optime în acest weekend. Drumul până la pârtie este și el, de asemenea, practicabil.

Domeniul Schiabil Șureanu
Domeniul Schiabil Șureanu

La Praid, pe pârtia Bogdan a început procesul de înzăpezire. Administratorii estimează deschiderea sezonului de schi la jumătatea lunii decembrie.

 

Condiții excelente de ski sunt și la Cavnic, cu 4,5 km de partie disponibili ( Roata 1, Roata 2 si Partia Albastra) și 50 de cm de zapada,
Programul de functionare al instalațiilor este următorul:
– Vineri 8 decembrie 10-21 ( telescaun Roata 1: 10-21; teleschi Roata 2 închis vineri)
– Sâmbătă 9 decembrie 9-21 (telescaun Roata 1: 9-21, teleschi Roata 2: 10-19)
– Duminică 10 decembrie 9-19 (telescaun Roata 1 9-19, teleschi Roata 2 10-17)

Aici puteți urmări camera live de pe pârtia Roata 1

Roata 1

 

În acest weekend se va schia la Muntele Mic, stratul de zapada masoara 40 cm, drumul este deschis, parcarea platou 1600 deschisa. Toate teleschiurile vor fi functionale în acest weekend. Telescaunul Isai . Potrivit omului de afaceri Daniel Raelianu, pârtia de schi ISAI, dispune de un telescaun de 1.400 de m lungime care va porni în perioada anului nou. Pârtia este dotată cu instalații de produs zăpada artificială. Schiorii vor putea să urce cu telescaunul din zona cabanelor (de la antenă) și să coboare spre stațiune sau spre Țarcu, cu pârtia lui Romeo Dunca care se speră să se inaugureze în această iarnă. Familia Raelianu este la un pas de a finaliza și hotelul care se află în vecinătatea telescaunului Isai. La ora actuală este construit în proporție de 70-80% și se dorește inaugurarea lui din acest sezon de iarnă. Hotelul construit după modelul celor din Tirol (vestul Austriei), se întinde pe 5 etaje și dispune de apartamente confortabile. Cât despre investiția omului de afaceri Romeo Dunca, ea presupune o instalaţie de transport pe cablu în zona Vâlsanu, una de zăpadă artificială şi una de iluminat nocturn pe pârtie.

 

http://bit.ly/2jbFL6e
Muntele mic

La Madaras Harghita se va schia din nou începand de vineri 8/12/2017 pe pârtiile Kicsi Sugo și Kicsi Mihaly. Din acest sezon se va putea schia și pe noctura între orele 18:00 – 21:00 pe pârtiile Kicsi Sugo și Kicsi Mihaly. Drumurile care duc la pârtii sunt curățate constant dar oricum lanțurile sunt obligatorii.

În stațiunea montană Parâng, momentan se schiază doar pe partia Sub telescaun, pe partia B stratul de zapada înca nu este suficient de mare. Accesul se realizează cu două telescaune. Chiar dacă a existat o modificare în ceea ce-i privește pe copiii de peste 7 ani, tarifele la telescaun şi teleschi sunt aceleaşi ca şi anul trecut. Mai precis, de 15 lei dus-întors, 10 lei dus şi mai sunt disponibile abonamente pe o zi, trei şi cinci zile. Şase pârtii sunt puse la dispoziţia pasionaţilor de sporturi de iarnă, acestea fiind administrate de către Primăria Petroşani. Cea mai lungă este Pârtia B, de 3.200 de metri, care cuprinde trasee pentru începători, dar şi pentru avansaţi.

Parang
Parang

AICI găsiți informații despre pârtiile din Valea Prahovei și Poiana Brașov!

 

Alina Vasilescu  |  Adrian Nechita

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine