Un an de Après Ski POWdER la Predeal

Un an de Après Ski POWdER la Predeal

Știm că îți e dor de zăpadă, dar mai știm că îți e dor și de party-urile nebune de la baza pârtiilor. Cei de la POWdER Après Ski  sărbătoresc un an și au dat zvon în țară că organizează o super petrecere, la care, evident ești invitat.

Anul trecut, pentru POWdER a fost un an epic. Au organizat petreceri în fiecare săptămână și erau prezenți în fiecare zi la baza pârtiei Clăbucet din Predeal.

După ce au trăit momente speciale pe tot parcursul sezonului trecut, au hotărât să se dezvolte, așa că pentru acest sezon au pregătit un spațiu mult mai mare, comparativ cu cel de anul trecut, invitați speciali, dar cel mai important, petreceri în fiecare weekend, iar în vacanțe, au anunțat că sunt pregătiți să petreacă alături de voi, iubitorii sporturilor de iarnă, în fiecare zi.

Foto Credit: Bogdan Tischer
Foto Credit: Bogdan Tischer
Foto Credit: Bogdan Tischer
Foto Credit: Bogdan Tischer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, la fel ca și anul trecut vor avea parteneri și pentru zona de food court.

Echipa POWdER declară deschiderea sezonului 2017-2018, începând cu 16 decembrie” Petrecerea din 16 decembrie nu reprezintă  numai începutul unui nou sezon de distracție și voie bună! Avem încă un motiv în plus de sărbătorit si anume…împlinim 1 an de la deschidere. Ne-am făcut mai mari și vă așteptăm să vă distrați împreună cu noi!”

Află AICI cum se schiază pe pârtiile de pe Valea Prahovei și Poiana Brașov

Alina Vasilescu.

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine