The Winter Tour și sezonul distracției pe pârtiile de schi din România

The Winter Tour și sezonul distracției pe pârtiile de schi din România

The Winter Tour deschide oficial sezonul distracției pe pârtiile de schi din România.

Cravana The Winter Tour întâmpină iubitorii sporturilor de iarnă pe zece pârtii de schi din România.

A treia ediție a caravanei aduce și mai multă distracție celor care aleg să-și petreacă weekendurile pe pârtiile din România.

Caravana îi așteaptă pe schiori la baza fiecărei pârtie cu o mulțime de activități outdoor, distracție și party-uri apre-ski. Cei care participă vor avea o super ocazie de câștig.

Se oferă premii în excursii la unul din cele mai în vogă festivaluri de schi din străinătate, cursuri de scuba diving, action-cam-uri și multe alte surprize.

În prezent, pârtii în condiții excelente din vestul țării și cu suprafață bună schiabilă sunt Straja, Transalpina și Rânca, iar prognoza meteo asigură existența condițiilor bune și în celelalte zone montane.

The Winter Tour deschide oficial sezonul de schi pe pârtia de la Straja și îl încheie după 3 luni și 10 stațiuni vizitate, pe pârtia Transalpina.

Piatra Neamț, Vatra Dornei, Șuior, Băișoara, Arieșeni, Păltiniș, vor fi celelalte stațiuni animate de The Winter Tour în acest sezon.

TheWinterTour_2016

Calendarul Winter Tour:
Straja – 09.01, Transalpina – 16.01, Vatra Dornei – 23.01, Piatra Neamt partia Cozla – 30.01, Arieșeni Vârtop – 06.02, Arieșeni Piatra Grăitoare – 06.02, Păltinis pârtia Arena Platos – 13.02, Suior – 20.02, Băisoara – 27.02, Transalpina – 05.03.

În România, sezonul de schi este din păcate destul de scurt, iubitorii sporturilor de iarnă având la dispoziție doar 2-3 luni în care se pot bucura de zăpada de pe pârtii. Caravana The Winter Tour vine să intensifice experiența avută de iubitorii sezonului rece pe pârtiile din România, prin diversele activități propuse. Experiența unui schior pe pârtiile mai mari și mai complexe din străinătate este dificil de înlocuit în România, însă, variantele disponibile la noi în țară pot fi savurate la maxim, atunci când și vremea este de partea noastră. 2016 se anunță a fi un sezon bun, cel puțin pe pârtiile vizitate de caravana Winter Tour, vă invităm să profițați și să-l savurați din plin alături de noi. (Tiberiu Pop, Manager Winter Tour).

Informatii utile:

Pentru 2-3 nopți petrecute într-o stațiune de schi din România, o persoană cheltuie în medie puțin sub 100 de euro (cazare, masă, schi-pass).

Pachetele disponibile pentru 5 zile în stațiunile montane din afara țării au prețuri începând de la 300 euro.
Update-urile referitoare la caravana The Winter Tour pot fi urmărite pe pagina oficială.

Distracție realizată cu sprijinul: BCR, Arobs, Northfinder, Desperados, Aperol Spritz, Outdoor4You, Under The Tent, ScubaZone, Ski-Bus, Skypass Magazine, Zile și Nopți, Radio Impuls.

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine