Starea pârtiilor de schi pentru perioada 17-23 Februarie

Starea pârtiilor de schi pentru perioada 17-23 Februarie
Florian-Rareș Tileagă, Adrian Nechita
Domeniul Schiabil Șureanu
  • Pârtii funcționale: 6 (A_1; A_2; A_3; C_1; C_3; C_4)
  • Lungime totală a pârtiilor existente: 11 km
  • Instalații de transport pe cablu: 3 (2 teleschiuri, 1 telescaun)
  • Altitudine maximă: 2.010 m
  • Webcam: http://schisureanu.ro/index.php/camerelive
  • Nocturnă: nu
  • Pârtii pentru sănii: da
Pârtiile de la Șureanu sunt, în continuare, perfecte pentru schi, cu toate că nu a mai nins în ultimul timp, iar vremea s-a încălzit treptat. Zăpadă există, încă, din belșug pe toate pârtiile, iar suprafața schiabilă pe pârtii este aproape perfectă. Vor funcționa teleschiul „Curmătura” și telescaunul. Drumul se prezintă acceptabil (dar sunt necesare lanțurile), urmează câteva ninsori, așadar aveți în continuare motive reale să credeți în iarna de la Șureanu și să vă bucurați de ea.
Arieșeni

Deși nu a mai nins de o bună bucată de vreme, iar vremea se încălzește treptat, pârtiile de la Arieșeni se prezintă remarcabil de bine pentru această perioadă a sezonului.

Stratul de zăpadă a scăzut vizibil, datorită încălzirii vremii. Acest fapt, însă, nu ar trebui să-i descurajeze pe iubitorii sporturilor de iarnă, întrucât zăpadă schiabilă a rămas, încă, suficientă pe ambele pârtii. Pentru actualizări zilnice, urmăriți camera web de la baza pârtiilor.

 

La Buscat se schiază pe pârtia neagra si cea albastră. Stratul de zăpadă măsoară aproximativ 50 de cm.

Pârtiile de la Transalpina sunt în stare perfectă pentru ski și snowboard. Pe pagina Facebook puteți urmări ultimele noutăți de acolo.

Și la Arena Platoș se schiază în condiții bune, stratul de zăpadă masoară aproximativ 50 cm.

Cavnic: Se schiază zilnic. În condiții excelente. De luni până joi se schiază doar pe o parte a domeniului, iar de vineri până duminică se va schia pe toate pârtiile.

Lasă un comentariu

Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2018 SKIPASS Magazine