Starea pârtiilor de pe Valea Prahovei și Poiana Brașov!

Starea pârtiilor de pe Valea Prahovei și Poiana Brașov!

Pe domeniul schiabil de la Sinaia se va putea schia, chiar dacă în ultimele zile, condițiile meteorologice nu au ținut cu iubitorii sporturilor de iarnă. De azi se anunță vreme perfectă pentru bătătorirea omătului. Zăpadă este  naturală, dar și artificială, astfel de azi vor fi practicabile pârtiile Lăptici 1 și 2, Varianta, dar și Valea Dorului 1 și 2. Gondola Sinaia și Gondola Carp au pornit, iar Telescaunul Soarelui se pregătește.

http://bit.ly/2AENm1m
http://bit.ly/2AENm1m

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Încă de ieri se lucrează de zor și la Bușteni, unde pârtia va fi pregătită până la începutul weekendului. Administratorii pârtiei au anunțat că se lucrează de noaptea trecută la pârtie, tunurile de zăpadă fiind deja puse în funcțiune. Momentan,cei din conducere au anunțat că, numai pârtia de începători va putea fi practicabilă.

Stațiunea Azuga așteaptă și ea turiști. Se lucrează intens și la pârtiile de acolo. Seara trecută, pe Sorica Începători stratul măsura 1-1,5 metri, dar încă nu fusese bătătorită, iar Sorica are aproximativ 30 centimetri de zăpadă naturală. Începând de azi, pârtiile din Azuga vor funcționa în condiții normale.

La Predeal,  pe pârtia Clăbucet se poate coborâ, insă momentan nu este bătută. De asemenea, telescaunul funcționează.

În Poiana Brașov, pârtiile din partea superioară a masivului Postăvarul sunt pregătite, stratul de zăpadă măsoară aproximativ 50 centimetri, zăpadă artificială în cea mai mare parte, dar din cauza unor probleme tehnice cu sistemul informatic, astăzi va funcționa doar telecabina Kanzel, urmând ca de mâine să fie puse in funcțiune și telegondola si telescaunul Ruia.

http://bit.ly/2kCKH4g
http://bit.ly/2kCKH4g

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alina Vasilescu

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine