Serbările Zăpezii la Șureanu 10-12 februarie

Serbările Zăpezii la Șureanu  10-12 februarie

Alina Vasilescu
Vârful de sezon, la Șureanu, va fi atins în zilele care urmează.  În weekend-ul 10-12 februarie sunt programate Serbările Zăpezii, zăpada este excelentă, iar pârtiile, impecabil pregătite.
Serbările Zăpezii, ajunse anul acesta la cea de-a V-a ediție, vor avea loc între 10-12 februarie 2017. Totul începe vineri, la ora 16.00, cu un after ski party, cu muzică și foc de tabără. Sâmbătă vor avea loc concursuri de schi, snowboard și snowmobil, vor fi oferte de lecții de schi și snowboarding în cadrul școlii „Pași Liberi”, precum și coborâri cu torțe pe pârtii, foc de tabără și artificii. Serbările se vor încheia Duminică, la ora 14.00.

Vor funcționa 6 pârtii din 8 (A_1; A_2; A_3; C_1; C_3; C_4). Stratul de zăpadă bătătorită măsoară peste 50 cm grosime, iar cel în afara pârtiilor, circa 150 cm. Întrucât a nins din abundență în ultimele zile, zăpada este încă proaspătă, afânată, ușor de abordat pe schiuri sau snowboard. Zonele de off-piste sunt excelente, acum, pentru freeride. În plus, urmează zile de temperaturi scăzute, așadar e posibil ca pârtiile să se mențină la fel de bine pe toată perioada despre care vorbim (10-16 februarie 2017). Vor funcționa teleschiul „Curmătura” și telescaunul.

 

Lasă un comentariu

Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2018 SKIPASS Magazine