Party de deschidere a sezonului la Arena Platoș

Party de deschidere a sezonului la Arena Platoș

Andrei Huțanu
Resortul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș deschide sâmbătă, 28 noiembrie, un nou sezon de ski. Ca în fiecare an, sezonul începe cu un mega party cu invitați speciali. Vor mixa DJ Leizaboy, DJ Albu și DJ Coralie. Party-ul de deschidere a sezonului va avea loc în noul apreski montat în această vară la Arena Platoș Păltiniș, o construcție dublă ca și spațiu față de precedentul apreski. Organizatorii promit o atmosferă memorabilă.

Party Arena Platoș
Party Arena Platoș

La fel ca în anii precedenți va fi disponibil și acum transportul cu microbuzul din Sibiu pentru petrecerea de deschidere a sezonului. Microbuzele vor pleca la ora 20 și la ora 22 și vor reveni în Sibiu la 2, 3 și 4 a.m. Locul în microbuz poate fi rezervat prin email la adresa skibus@arenaplatos.ro iar costul unei curse dus sau întors este de 26 lei. Stațiile din care poate fi luat microbuzul sunt: Casa Luxemburg (Piața Mică), BRD Gară (Str. General Magheru), Parcare „Sala Thalia”, Parcare Hotel Ibis, Hotel Golden Tulip, Parcare Sala Transilvania (Terasa Play Off), Cimitir, Rășinari, ARENA PLATOȘ, Hotel Hohe Rinne Păltiniș.
Sezonul 2015-2016 se anunță a fi cel mai spectaculos de până acum. Pe lângă competițiile tradiționale, Slide and Freeze, Miss Bikini sau Family Race, anul acesta va avea loc în premieră și un concurs de ski și snowboard Four Cross iar pe același traseu va avea loc și un concurs de mountainbike.

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2018 SKIPASS Magazine