Noi investiții la Muntele Mic

Noi investiții la Muntele Mic

Sezonul 2017-2018 aduce investiții serioase în domeniul schiabil de la Muntele Mic. Anul acesta se inaugurează o instalație de tansport pe cablu în zona Muntele Mic- Vâslanu cu o lungime de 1,7 kilometri și o capacitate de 2000 de persoane pe oră, o instalație de zăpadă artificială și o instalație de iluminat nocturn pentru Pârtia Nordică, cu o lungime de 900 metri. Tot anul acesta se mai deschide și o nouă pârtie cu o lungime de 2,8 kiloemtri, ce are o lățime de 60 de metri și o difentă de nivel de 400 metri. Toate costurile au fost aproximate de către investitorul timișorean Romeo Dunca la 4.3 milioane  de Euro. Din acest total, Consiliul Judeţean Caraş-Severin  a suportat  doar costul racordului electric, respectiv 30.000 de euro.

Sursă foto:Caon.ro

O altă investiție importantă sunt cele 3 autobuze ce vor funcționa pe ruta telescaun- parcare.Costul călătoriei va fi inclus în prețul tichetului de schi.

Romeo Dunca susține că și-a atins un vis prin această investiție și speră că va reuși să aducă noi turiști în regiune  „La 1 decembrie vom schia. V-am spus că nu vreau să vă fur munţii. Mă bucur că mi se conturează un vis frumos, acela de a aduce în Caraş-Severin mii de turişti. Un obiectiv de care se bucură până la urmă un judeţ şi o regiune? Poate cineva o să mă aprecieze cândva…Şi dacă nu o vor face, frumuseţea viselor din munţi rămâne neştirbită“, a spus Romeo Dunca.

Alina Vesilescu

Lasă un comentariu

Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2018 SKIPASS Magazine