Miercurea, zi dedicată sibienilor la Arena Platoș Păltiniș

Miercurea, zi dedicată sibienilor la Arena Platoș Păltiniș

În fiecare zi de miercuri din extrasezon, sibienii vor beneficia de reduceri la cartelele de nocturnă pe toate pârtiile complexului.

,,Prin această promoție vrem să încurajăm cât mai mulți sibieni să vină la ski. Încercăm să convingem cât mai mulți localnici să învețe să schieze, am gândit oferte foarte avantajoase și pentru cursurile de ski pentru că ne dorim să popularizăm cât de mult se poate sporturile de iarnă și mișcarea în aer liber, spune Ioana Dragomir, managerul complexului Arena Platoș Păltiniș.

Reducerile se aplică tuturor celor care locuiesc în județul Sibiu și care prezintă buletinul de Sibiu la casierie înaintea achiziționării cartelei. Prețul va fi redus cu aproximativ 10 lei. Cu reducere, copiii vor plăti 28 de lei, elevii și studenții 38 iar adulții 48 de lei. Iar școala de ski oferă în extrasezon un pachet extrem de ofertant pentru cei care doresc să învețe schiul sau snowboardul, un curs complet de 18 ore la 350 de lei, mai puțin de 20 de lei / oră de antrenament. Mai multe informații se găsesc  AICI.

 

Află AICI ce concursuri au loc în acest weekend la Arena Platoș Păltiniș.

 

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine