Lara Gut a câștigat Super G-ul de la Garmisch

Lara Gut a câștigat Super G-ul de la Garmisch

Lara Gut s-a revanșat după eșecul de la cursa de coborâre, reușind să obțină o victorie la Super-G-ul de duminică, 7 Februarie.

“Spre deosebire ce cursa de coborâre, de data aceasta am gândit mai puțin și am schiat mai mult și probabil că aceasta este soluția. M-am simțit foarte bine, mi-am eliberat gândurile și totul a decurs bine. Întotdeauna e plăcut să fii în top, iar eu sunt pentru prima oară pe podium la Garmisch”, a declarat Gut.

Favorita locală, Viktoria Rebensburg  din Germania, urcă pe podium pentru a patra oară consecutiv, cu 0.15 secunde în urma campioanei, iar Lindsey Vonn se alfă pe locul trei la o diferență de 0.23 secunde.

Acest rezultat ne asigură de faptul ca bătălia pentru titlul general continuă. Lara Gut este din nou cu mai puțin de 100 de puncte în spatele lui Vonn, care conduce cu 1060 de puncte.

Cupa mondială la feminin continuă la Crans Montana, Elveția, cu  două antrenamente de coborâre, joi și vineri (11-12 Februarie) și o cursă de coborâre sâmbătă, 13 februarie urmată de o combinată alpină și un slalom.

 

Sursa Foto

 

 

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine