La schi, la Cavnic

La schi, la Cavnic

În ultimle zile ale lui 2014 majoritatea pârtiilor sunt practicabile şi îaşteaptă schiori. Se schiază în bune condiţii pe pârtiile din staţiunile de pe Valea Prahovei, din Sibiu şi din Maramureş.

La Arieşeni, Băişoara, Arena Platoş, Şuior şi Mogoşa stratul de zăpadă este între 10 şi 25 de cm. Cel mai bine stă Cavnicul cu un strat de zăpadăîntre 15 şi 60 de cm, potrivit spuselor lui  Cornel Poienar administratorul pârtiilor Roata.

„Se schiază foarte bine. Din 7km de pârtie avem deschişi 4 km jumate şi sperăm ca de miercuri, 31 decembrie, dimineaţa să mai deschidem o pârtie, care este cu un grad de dificultate mai mare de 1 km. Avem deja zăpadă artificială pe ea. Zăpadă avem şi de 70, 30 şi de 50 cm pe pârtii, la Cavnic…ski, snowboard, avem o şcoală de ski cu o bandă specială de urcare.

Toţi instructorii sunt atestaţi internaţional. Avem la baza pârtiei un restaurant cu autoservire şi spaţiu de cazare hotel de 3 stele unde este un centru SPA. Mai avem spatiu pentru închiriat echipamentul de schi. De Anul Nou, la ora 16, în data de 31 decembrie se închid pârtiile şi se deschid în 1 ianuarie 2015 la ora 13.00.

Se schiază tot sezonul. Aşteptăm multă lume. Acum începe să se aglomereze staţiunea, iar din 1 ianuarie vor fi deschise pârtiile până la sârşitul sezonului”, a declarat Cornel Poienar administratorul pârtiilor Roata, pentru radiocluj.ro.

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine