Hirscher câștigă slalomul de la Val-d’Isère

Hirscher câștigă slalomul de la Val-d’Isère

Ninsoarea persistentă de duminică, 10 Dec,  din Val-d’Isère nu i-a împiedicat pe cei mai buni schiori ai slalomului să facă față faimoasei pârtii „Face de Bellevarde” și să își arate talentul. Superstarul Austriac, Marcel Hircher, care a obținut bronzul sâmbătă, 9 Decembrie, la slalom uriaș,  a demonstrat duminică adevărata sa valoare prin revenirea în vârful podiumului după ce în prima manșă s-a clasat doar pe locul 8.

Cel mai rapid timp în prima manșă a fost înregisstrat de italianul  Stefano Gross.  Câștigătorul de la Adelboden din 2015 a obținut două podiumuri în sezonul trecut, înregistrând al 11-lea podiumu al carierei sale, dar acum, în ciuda avantajului consistent din prima manșă , nu a reușit să prindă nici măcar podiumul la finalul cursei.

P locul secund, după Hirscher, a venit norvegianul „Henrik Kristoffersen, care a câștigat, de altfel  cele două ediții anterioare de slalom de la Val d’Isère.

Pe locul 3, André Myhrer a reușit să ia cel de-al 20-lea podium de slalom în cariera sa. Suedezul a câștigat slalomul de finală al Cupei Mondiale în ultimii doi ani, dar nu a reușit să se mobilizeze între aceste evenimente.

Acest slalom a încheiat cursele masculine din Val d’Isère.

 

Adrian Nechita

Sursa

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine