EXCLUSIV: Aniversare la Sochi, în echipa României

EXCLUSIV: Aniversare la Sochi, în echipa României

Sportivul român Bogdan Laurenţiu Otavă, membru al echipajului de bob de patru persoane, îşi aniversează ziua de naştere la Sochi. Astăzi, boberul nostru împlineşte 27 de ani. Cel mai dorit cadou de ziua sa este ca alături de coechipierii săi să obţină un rezultat cât mai bun la JO. Bogdan Laurenţiu Otavă este singurul sportiv din echipa României care îşi aniversează ziua de naştere în timpul competiţiilor de la Sochi.

Alături de colegii săi din echipa României (Andreas Paul Neagu, Paul Septimiu Muntean şi Dănuţ Ion Moldovan), Bogdan va participa în data de 22 februarie la prima probă de bob 4 masculin. Concursul va începe la ora 18.30. Este vorba despre manşa 1, cea de calificare în finală. Aceasta va avea loc în complexul Sanki. Apoi, o zi mai târziu, pe 23 februarie, în ultima zi a JO de la Sochi, va avea loc finala probei de bob 4 masculin. Startul va fi dat la ora 11.30, ora României.

Deşi are doar 16 ani şi este cel mai tânăr reprezentat al României la JO de la Sochi, Sorin Iulian Pîtea vrea să reprezinte cu onoare România în concursul olimpic individual masculin de sărituri cu schiurile. Este primul român prezent la JO la acestă probă, după 22 de ani. Chiar dacă a ratat finala probei de sărituri cu schiurile de pe trambulina normală, Iulian Pîtea se pregăteşte acum pentru etapa de calificări pe trambulina mare. Aceasta va avea loc vineri, 14 februarie, la ora 19.30.

Pentru a cincea oară prezentă la o ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă, biatlonista Eva Tofalvi, în vârstă de 36 de ani, a purtat drapelul României în cadrul festivităţii de deschidere a JO de la Sochi. Eva Tofalvi este senioara echipei olimpice a României la JO de la Sochi. Până acum a mai participat la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Nagano, în 1998, cele din Salt Lake City, în 2002, la Torino, în anul 2006 şi la Vancouver, acum patru ani.

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine