De Paște schiem pe Valea Prahovei și în Poiana Brașov

De Paște schiem pe Valea Prahovei și în Poiana Brașov

Chiar dacă este 8 aprilie, condițiile de schi de pe Valea Prahovei sunt optime.

La Sinaia funcționează 11 pârtii, iar stratul de zăpadă este cuprins între 60 și 100 de centimentri. În această perioadă se schiază în condiții foarte bune la cota 2000.

Valea Dorului 1și 2, Valea Dorului Variantă, Traseu Variantă 1și 2, Valea Soarelui 1 și 2, Drumul De Vară,  Lăptici 1și 2, Gondola sunt pârtiile deschise din Sinaia.

Și la Bușteni se schiază în condiții bune, stratul de zăpadă fiind cuprins între 10 și 40 centimetri.

”Hai cu snowboard-ul, ski-urile și sania din dotare să alunecăm pe apă și să petrecem duminica împreună, într-o companie distractivă și muzicală. BURNER și BANDERO vor intreține atmosfera pe tot parcursul evenimentului , declară administratorul pârtiei Kalinderu.

La Azuga, condițiile meteo au fost de asemenea de partea administratorilor, astfel încât,  în prezent pârtiile au aproximativ 10-40 centimetri de zăpadă. Sunt deschise pârtiile Sorica,  Sorica Sosire, Cazacu Variantă, Cazacu Începători.

La Predeal însă, situația nu este la fel ca în celelalte stațiuni. Zăpadă mult mai puțină, aproximativ 10-25 centimetri și doar două pârtii deschise: Clăbucet  și Clăbucet Sosire.

Poiana Brașov concurează cu Sinaia în ceea ce privește pârtiile de altitudine, deci condițiile de schi sunt optime pentru această perioadă. Media stratului de zăpadă este cuprinsă între 30 și 100 centimetri. Din păcate, pentru acestă perioadă vor funcționa numai pârtiile Drumul Roșu, Kanzel, Lupului, Sulinar, Bradul și Subteleferic. Instalațiile deschise sunt telecabina Kanzel, telegondola, telescaun Ruia și teleschi Bradul.

Alina Vasilescu

 

Lasă un comentariu

Snowfest
Scoala Romana de Ski
dannyungurracing
sacalatorim.ro.
© 2019 SKIPASS Magazine