snow-fest
Family Race, duminică, la Arena Platoș

Family Race, duminică, la Arena Platoș

Cea de-a treia ediție a concursului de ski și snowboard dedicat exclusiv familiilor,  va avea loc duminică, 10 ianuarie, în complexul Arena Platoș din Păltiniș. Edițiile anterioare au fost foarte populare, zeci de familii înscriindu-se, de fiecare dată la start.

Family Race este un concurs de slalom uriaș cu fanion dublu și va avea loc pe pârtia B1. Pentru înscriere fiecare familie trebuie să fie reprezentată de minim 3 membri, 2 adulți și 1 copil sau 1 adult și 2 copii. Concurenții pot utiliza atât schiuri cât și plăci de snowboard. Competiția va avea două manșe și, pentru rezultatul final, vor fi cumulați timpii realizați de fiecare dintre membrii familiei.

Family Race ediția a doua
Family Race ediția a doua

 

Înscrierile vor fi deschise  sâmbătă, la ora 8,00, în apreski și se vor închide duminică, la 9,30. Cei care doresc să se înscrie în avans o pot face prin email, pe adresa concurs@arenaplatos.ro. Concursul nu are taxă de înscriere însă se va achita o garanție de 30 de lei pentru numărul de concurs, garanție care va fi returnată la finalul competiției. Ședința tehnică va avea loc duminică la ora 10 iar primul concurent va porni la ora 11. Manșa a doua este programată la ora 13:45 iar ceremonia de premiere va avea loc la ora 15:45.  Concurenții vor fi premiați cu produse oferite de Brand Circus și Hervis.

Redacția

Lasă un comentariu

Video

Parteneri

dannyungurracing
sacalatorim.ro.
rcluj
© 2017 SKIPASS

design: mvg