snow-fest
6 probe „de foc” pentru viitoarea Miss Bikini

6 probe „de foc” pentru viitoarea Miss Bikini

Doamnele și domnișoarele care vor participa la concursul Miss Bikini organizat în acest weekend la Arena Platoș vor avea de trecut prin șase probe. Acestea vor solicita atât îndemanarea pe schiuri, placă sau pe bob dar vor lua în considerare și frumusețea concurentelor. Iar premiul va fi pe măsură: o excursie în Tenerife și o mie de lei.

  • Prima de la Miss Bikini va consta într-o prezentare pe un „catwalk” de iarnă, amenajat în centrul pârtiei. Fiecare concurentă va trebui să se prezinte într-o manieră cât mai apropiată unei prezentări de modă. Iar asta chiar dacă va fi încălțată în clăpari.
  • Cea de-a doua din totalul de șase probe este cea de slalom. Aceasta va avea loc pe pârtia D, în condiții de concurs, contra-cronometru.
  • Cea de-a treia probă de la Miss Bikini va cere și puțină forță din partea concurentelor. Asta pentru ca un snowmobil nu pornește chiar atât de ușor pe cât se crede. Mai ales când fiecare „nereușită” va fi „pedepsită” cu un shot de Jager.
  • A patra din cele șase probe va testa creativitatea fiecărei concurente. Acestea vor extrage dintr-ul bol trei bilețele cu trei cuvinte. Aceste trei cuvinte vor trebui să facă parte dintr-o frază cât mai originală.
  • Cea de-a cincea probă de la Miss Bikini readuce concursul în zona sportivă. Concurentele, încălțate în clăpari, vor trebui să arate cât de bine se pricep la fotbal.
  • În fine, ultima din cele șase probe este una clasică pentru complexul de ski și snowboard Arena Platoș. Este vorba despre faimoasa probă de bătut cuie. Doar că de această dată fetele vor folosi nu un ciocan, ci un… baros. Juriul va puncta mai întâi eleganța folosirii barosului.

Marele premiul al ediţiei din acest an a concursului Miss Bikini este o excursie la surf în Tenerife. Aceasta se adaugă premiului tradiţional de o mie de lei acordat câştigătoarei. Aşadar, Miss Bikini Arena Platoș va înota alături de delfini, va face snorkeling printre ţestoase, cursuri de surf şi plimbări cu kayak-ul pe mare la apus.

Înscrierea la concurs este gratuită. Doritoarele se pot înscrie în avans pe email, la adresa cristina.badiu@arenaplatos.ro sau în ziua concursului, începând cu ora 10, în apreschi.
Concursul va începe în data de 8 martie 2014, la ora 12.00.

Lasă un comentariu

Video

Parteneri

dannyungurracing
sacalatorim.ro.
rcluj
© 2017 SKIPASS

design: mvg